Met jou op weg in duurzame inzetbaarheid en employability

Tarieven

Er is niet één panklare oplossing voor het vergroten van de duurzame inzetbaarheid in je organisatie, want geen mens en geen organisatie is hetzelfde. Er is maatwerk nodig. Samen met je afdeling, met andere collega’s uit de organisatie geef je vorm en inhoud aan Duurzame Inzetbaarheid. Wij kunnen je daarbij ondersteunen en op weg helpen.

Je kunt me voor een vrijblijvende afspraak bellen: 06 45 800 157 of mailen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , zodat we de mogelijkheden samen kunnen verkennen.

Contigo Vitaal maakt, in afstemming met de opdrachtgever, transparante offertes op maat naar aanleiding van het gesprek.

In de offerte staat een samenvatting van jouw vraag en het voorstel voor een aanpak. Daarnaast worden de gemaakte afspraken beschreven. En wordt de totaalprijs inzichtelijk in beeld gebracht.

De prijs is afhankelijk van de aard en de grootte van de opdracht en de doelgroep. Gaat het bijvoorbeeld om advies aan HR of om groeps- of individuele coaching: aan medewerkers.

Je kunt me voor een vrijblijvende afspraak bellen: 06 45 800 157 of mailen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De Algemene Voorwaarden  van Contogo Vitaal

Deelnemers aan het VitaliteitsEvent

Een geslaagd VitaliteitsEvent in West-Brabant op 25 september!

We mochten heel wat bezoekers verwelkomen tijdens het Event In Wouw. Door te ervaren, ontdekken en beleven kon iedere werkende vrouw zich laten inspireren op het gebied van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk bij de stands van diverse bevlogen en vitale (zorg)ondernemers en professionals. Een energie boost voor iedere werkende vrouw!

 

Onwankelbaarheid als deugd….

Ik kreeg enige tijd geleden van een collega de keus om een ‘ deugd’ kaart uit de stapel te kiezen. Ik pakte ‘ onwankelbaarheid’.Ik wist meteen dat het de juiste kaart was, maar niet hoe of wat. Ik heb hem op de muur van m’n kantoor thuis geplakt, want ik wilde hem vooral ‘ in beeld houden’.

Onwankelbaarheid staat voor stabiel zijn, volhardend en betrouwbaar. Trouw blijven aan je doel wat er ook gebeurd. “Onwankelbaarheid groeit wanneer je de uitdaging aan gaat”. Dat is zeker een belangrijk issue voor mij ‘in deze tijd’: bij het vinden van mijn koers in mijn eigen bedrijf en in mijn baan. Ondanks tegenspoed of uitdagende samenwerkingssituaties.

Trouw zijn aan mezelf en mijn doel.
Staan voor waar ik in geloof.
En trouw aan de relaties die ik ben aan gegaan.

Een mooi thema voor komend jaar…….

© 2017 Contigo Vitaal